perjantai 22. tammikuuta 2021

Lumenluontipalvelua lumikolalla / lumilapiolla Tampere Pirkkala Ylöjärvi Nokia Lempäälä Kangasala: Lumimies tarvittaessa katoillenne ja pihoillenne. Varaa käteistä riittävästi ja ota yhteyttä ensisijassa sähköpostilla missä osoitteesi toiveaikasi ja arvio paljonko kohteessa on kolattavaa?

Lumenluontipalvelua lumikolalla / lumilapiolla Tampere Pirkkala Ylöjärvi Nokia Lempäälä Kangasala:  

Huomio: Asianne sähköpostilla: Talonmiespalvelu@gmail.com ensisijainen yhteydenottonne, kiitos

Lumimies tarvittaessa katoillenne ja pihoillenne. Varaa käteistä riittävästi ja ota yhteyttä ensisijassa sähköpostilla missä osoitteesi toiveaikasi ja arvio paljonko kohteessa on kolattavaa?

Yhteystiedot: 

Sähköposti / E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com /Puhelin whatsup: 044-3380291  


Hyödynnä kotitalousvähennystä verotuksessasi. Tarvittaessa kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne


Tapauskohtaisesti euroja / tunti riippuen hommasta, onko maantasossa vai katolla. Tarvittaessa kanto- ja muuttopalveluita tmv:aa  Lumimies palveluksessanne. Talvi tuli, niin myös lumimies katoillenne? 


Samoin hoituvat pihapuiden, pensaiden, ruohikoiden leikkaukset on sitten pajukkoa, haavikkoa, männikköä, kuusikkoa, laitetaan nurin tilauksen mukaan. Samoin keväiset omenapuiden leikkaukset, sekä touko-lokakuun välillä ruohikoiden leikkaukset.

https://Omenapuiden-leikkaukset-Pirkanmaa.blogspot.com

Kun on hyvä päivä kierretään eri paikkakunnilla Tampereen talousalueella tai pelkästään Tampereella, miten niitä tilauksia tulee, sen mukaan, kun napsahtaa käteistä kouraan tai on sovittu ja maksettu muuten:


--------------

https://Lumenluontipalveluja.blogspot.com/

----------------

Ei kommentteja: