keskiviikko 1. marraskuuta 2023

Huomio ohessa esimerkki: Tarjoukseni lumenluontia koskien talvikausi 2023-2024 Morjesta isännöitsijä / Taloyhtiönne hallitus / katunimi, paikkakunta (esim Ylöjärvi, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Tampere)

Huomio ohessa esimerkki: Tarjoukseni  lumenluontia koskien talvikausi 2023-2024 Morjesta isännöitsijä / Taloyhtiönne hallitus /  katunimi, paikkakunta (esim Ylöjärvi, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Tampere)Huomio ohessa esimerkki
: Tarjoukseni  lumenluontia koskien talvikausi 2023-2024 Morjesta isännöitsijä / Taloyhtiönne hallitus /  katunimi, paikkakunta (esim Ylöjärvi, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Tampere)

Asutteko itse kohteessa?
Kuka on vastuuhenkilö ko kohteessa kuka voi olla tarvittaessa yhteydessä, että tarviiko tulla? (Lumitilanne välillä vaihtelee jopa Tampereen sisällä)

- Lumensiirrot kohteessa sallituille paikoille, näyttö eka kerralla joku näyttämässä kohteen lumenluontipaikat ymv tarkentaen niin helpompi toimia. En sitoudu lumien kuljettamisiin muualle

- Lähtötilanneolettama kaikissa kohteissani: Jos lunta tulee nilkkaan asti niin lähden kerran ko kohteessa ko vuorokautena kolaamaan lumet ok?

- Minimihinta kun kirjataan vain vähimmäissuoritteeksi käynniltä 55min-1 tunti siitä kun saavun kohteeseen ja laitan kolan ymv autoon takaisin 80€ ( Jos teen 2:n miehen hommana niin alle 30 min sama homma) + Siirtymäkulu 30€ + työkalukorvaus 5€. Hinnoittelu kuitenkin tapauskohtaista, kohteet ovat erilaisia siltä osin miten menee ajomatkaa aikana + kuljettavuudeltaan.
 
= 115€ tilille joka kerran jälkeen viimeistään samana päivänä ( Esimerkki, hinnoittelu vaihtelee)

Toimitusehto: Onko sairastapauksessa laskun maksatukset siirrettävissä jonkun toisen maksettavaksi eräpäivällä heti tai viimeistään seuraavana päivänä?
- Saavun aina uudestaan kohteeseen kun edelliset suoritteet maksettu. Talkoita en tee. 

Taustaa: ( Oli ongelma Tesomalla 2 v sitten kun ko päättäjät majailivat itse jossain auringonlämmössä ja olettama että vain tunnin piha. Kohteessa meni parina päivänä 3-4 tuntia) Olin laittanut kuvatkin lähtötilanteesta ja poistumisestani.  Ko ennätyslumet uutisoitiin kyllä netissä ja tv:ssäkin, vaan ko tilaajatahot Malagalla tmv väittivät että tunti piti riittää. Totesin kuten nytkin jos tilataan lumenluonti niin tunti on minimiveloitus siirtymä ymv korvauksineen, mutta jos tilaus kattaa lumenpoistot sovitusti, niin sitä koskee myös lumenmäärän huomionti aikahävikkinä. Hyväksytty / hyväksytään kohteessanne?
=
Mikäli lumityöt oheistöineen vievät enempi kun tunnin niin siitä 55€ / alkava tunti / per lumityöläinen lisää 1 tunnin jälkeen? Ok?

- Otan kuvan aloitettaessa ja toisen lopetettuani ja lähden. Ko kuvat liitteenä joko blogissa https://talkkaripalvelua.blogspot.com tai kuvina sähköpostissa ko vrk päätteeksi?

- Kolausten lisäksi murskeen levitys kohteessa 0 kelien pinnassa, ei pakkasilla erikseen?
- Lisähinta murskesäkistä 10€ / kohde / säkki, riittänee kohdallanne?

Tulin juuri liittymän avaamasta että pääsee edes autolla julkiselle tielle itsekin

Yleinen ongelma monissa taloyhtiöissä lumisadepäiviä seuraavina päivinä: Liittymät tukossa kaupunki ajaa suoraan lumet kiinteistöjen kävelyosuuksille ja sisäänajoreitit tukkoon. 

- Miten teillä oheinen asia? Kuulunee teillä liittymän avaus samoin hintaan joten isojen lumipäivien jälkeen itse liittymän avaukseen voi mennä enempi aikaa kuin itse reitin kolaamiseen jos ollut suoja + pakkanen yöllä. Betonilapiolla joutuu monasti paloittelemaan jotta saa auki, kola ei aina pure kun puskettu tiiviiksi.

Sellaisia kohteita on tänäänkin kolan ja lumilapion lisäksi betonilapio varalle mukaan.

Tarjouksenantajanne Lehto
Talonmiespalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup
1.11.2023 Tampereella

Kauttani myös muitakin kiinteistöpalveluja mm
- Raivauspalveluja Tampereen talousalueella:

- Kaatopaikkakuljetukset Tampereen talousalueella-----------------------


-------------------------

Ei kommentteja: